Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holúbky

25. 6. 2010

 Náročnosť: ***holubky-1.jpg

Dĺžka prípravy: 45 minút

Suroviny:

  • bravčový bôčik
  • kapusta
  • ryža
  • cibuľa
  • rajčinový pretlak 
  • masť
  • čierne horenie
  • soľ
  • vegeta
  • ocot

Postup: Kapustu uvaríme, aby bola polomäkká. Ryžu umyjeme, pridáme na kocky pokrájané mäso, upraženú cibuľu, soľ, rajčinový pretlak, korenie a vegetu. Z hlávky kapusty oddeľujeme listy, plníme ich a kladieme na seba do hrnca, zalejeme šťavou z vare kapusty a pridáme trochu octu. Varíme kým nieje ryža uvarená. Dobrú chuť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Mail list



Statistiky

Online: 1
Celkem: 73604
Měsíc: 455
Den: 5

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA